luni, 29 noiembrie 2010

Planuind cadourile


Este o zi friguroasa de iarna si deja ma gandesc la Mos Craciun. Pentru ca timpul incet incet se scurge iar zilele intra in sac, voi incepe sa colind magazinele pentru a alege cateva cadouri pentru cei dragi. Anul acesta este destinat in primul rand familiei si prietenilor de aceea voi alege cadouri haioase si cate ceva practic pentru cei mai seriosi dintre toti.

Pentru prieteni bineinteles ca le voi cauta cadouri haioase , mai ales pentru ca si ei la randul lor mi-au cumparat iarna trecuta deci trebuie sa ma revansez si voi opta fie pentru o halba de bere pentru cei pasionati, scrumiera pentru fumatori si cate un fulaf cu echipa favorita cu cei care sunt fani infocati.

In cazul familie, pentru unii membri pot opta in continuare sa aleg dintre cadouri haioase, poate o pipa tatalui, mamei o pijama flausata pentru ca mereu se vaita ca ii este frig cand doarme iar Alinei, sora mai mare voi spera sa gasesc ceva frumos, elegant si hazliu. Oare voi avea succes? Toate imi spunt la indemana mai putin cadoul Alinei, este atat de pretentioasa incat uneori am gandesc ca mai bine o scot in oras sa cinam decat sa umblu tot orasul si sa nu fie nimic pe gustul ei.



Pentru ca nu vreau sa abandonez cauza surorii mele, voi apela cu incredere la mama, si mai exact la secretele pe care doar ea le stie. Mereu va fi priceputa sa scormoneasca in capsorul ei micut si firav si sa vina cu o idee minunata de cadou destinat celor dragi, iar in cazul Alinei, ea se mai destainuie mamei si ii spune ce lucruri a mai vazut prin magazine si care , daca ar fi existat macar unul, i-ar fi placut.
Asadar incep prin a programa o vizita maine la mama , la un ceai. Luand cadoul cei mai pretentios, restul vor fi floare la ureche, vorba noastra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu