vineri, 26 noiembrie 2010

Idei de cadouri pentru barbati







Cu siguranta ti s-a intamplat cel putin macar o data sa intampini greutati in alegerea cadoului potrivit pentru sotul , iubitul sau tatal tau. Pentru a fi sigura ca vei achizitiona cele mai perfecte cadouri de Craciun pentru barbati, iti recomand sa te preocupi cu ceva vreme inainte de acestea, si respectiv sa fii atenta la preferintele celui caruia doresti sa faci un cadou.

Intradevar sunt foarte frumoase portofelele, seturile ce contin diverse produse de ingrijire personala pentru domni, renumitele sticle de vin care ne scot din orce situatie mai putin placuta, insa ar fi cazul ca macar  din acest an sa incepem sa ne implicam mai mult in alegerea cadourilor, nu doar in cumpararea efectiva a lor.











Noi femeile avem gusturi foarte diverite de ale lor dar ce poate fi mai interesant decat atat?
V-as recomanda sa va interesati ce culori le plac, ce tip de parfum, ce stil de imbracaminte prefera si astfel veti reusi sa alegeti nu doar un minunat cadou de Craciun pentru barbatul drag, ci si un dar foarte foarte apreciat.
Multe femei obisnuiesc a-si face o lista cu un top 5 al cadourilor cautate. Pentru sot sau iubit mereu vor fi preferate produsele care niciodata nu dam gres respectiv produse de ingrijire personala, poate chiar un fular calduros si manusi de iarna, un pulovar in culorile preferate, in schimbul acestor minunate cadouri de Craciun, noi femeile vom primi un zambet insotit de caldurosul “multumesc”. Sa nu uitam ca luna decembrie se apropie cu pasi repezi si eu zic sa nu mai pierdem timpul in zadar, deci e cazul sa dechidem lista “Cadouri de Craciun”, cine stie oare ce vom primi si noi? Cosmetice, bijuterii...sau nelipsitele flori?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu